VILJUŠKAR Serija IM600/800


Innolift IM600/800 upotrebljava se za kombije sa manjom udaljenošću od poda, a isto vreme se koristi i u magacinima. Jedini viljuškar paletar, koji, osim tovara, podiže na vozilo i sebe. Hidraulična rampa ili utovarna rampa i viljuškar paletar u jednom. Innolift IM600/800 podiže električnom dizalicom 600 kg, na visinu od 80 cm (utovarna visina 70 cm). Akumulator možete puniti dok vozite, u vozilu (12V). Primeran je za vozila sa unutrašnjom visinom H1 ili više:Iveco Daily, VW Transporter, Ford Transit Custom, Ford Transit, Toyota Hiace, Nissan NV200, Renault Trafic, Renault Master, Citroen Jumpy, Citroen Jumper, Fiat Scudo, Fiat Ducato, Peugeot Expert, Peugeot Boxer, Opel Vivaro, Opel Movano, Mercedes-Benz Vito, Sprinter i slično.

Prednosti ovakvog viljuškara: mala sopstvena težina, u vozilu je fiksiran, kućište zauzima samo 35 cm prostora, upotrebljiv je i u magacinu, možete ga premeštati između svih odgovarajućih vozila koje posedujete, teret možete istovariti i iz prikolice. Kada vam je podrebno potpuno prazno vozilo, Innolift ostavite u magacinu, jer nije fiksiran za vozilo. Celokupna najniža visina šasije je 120 cm. Celokupna najviša visina šasije je 190 cm. Sopstvena težina viljuškara: 180 kg. Točkovi: poliuretan. Pozovite i zakažite prezentaciju na vašim vozilima sa vašim teretom.

Tehnička speifikacija IM600/800

INNOLIFT viljuškari ponuda

U ponudi je 6 dimenzija INNOLIFT viljuškara, i mogućnost poručivanja INNOLIFT viljuškara prilagođenog Vašim potrebama.

ZA SVAKO DOSTAVNO VOZILO

U ponudi su četiri različite dimenzije: za lična dostavna vozila, za niže kombije, za više kombije, za kamione. Utovarna visina podizanja je od 70 do 115 centimetara.

KVALITETNO

Innolift je kompletno patentiran i proizveden u Finskoj, proizvođač Frendix OY, patent br. EP 0 553 086 B1. Innolift je, nakon proizvodnje, pregledan i testiran.

MOBILNO

Innolift nije fiksiran za vozilo, već ga možete koristiti na svim vašim vozilima. Ukoliko imate prikolicu, možete i tovar i viljuškar podizati na nju. Kada vam je potrebno potpuno prazno vozilo, Innolift možete ostaviti u magacinu. Sa Innolift-om ste potpuno fleksibilni.

BRZO

Innolift viljuškar podiže i sebe i tovar na vozilo za samo 20 sekundi. Napunite bateriju za samo 20 minuta brzim punjačem, ili u vozilu auto-punjačem (12V).

RACIONALNO

Uz kupovinu jednog dodatnog uređaja, jedna osoba završi isporuku nezavisno od utovara ili istovara. Suprotno utovarnoj rampi, Innolift možete koristiti na svim vašim vozilima i na prikolici. Innolift znači jeftiniju, bržu i nezavisnu dostavu.

KORISNO

Innolift se sam podiže na vozilo. U vozilu zauzima samo 35 cm prostora, jer ostaje bezbedno pričvršćen pod teretom. Izgubićete samo od 175 kg do 195 kg nosivosti vozila. Akumulator možete puniti i u vozilu (12V).