VILJUŠKAR Serija IS250/800


Innolift IS250/800 se koristi za ličnu dostavu, a u isto vreme je upotrebljiv i u magacinu. Jedini viljuškar paletar koji pored tovara diže na vozilo i sebe. Hidraulična rampa ili utovarna rampa i viljuškar paletar u jednom. Innolift IS250/800 podiže električnom dizalicom 250 kg, na visinu od 80 cm (utovarna visina 70 cm). Akumulator možete puniti i dok vozite, u vozilu (12V). Odgovarajući je za automobile za ličnu dostavu sa prostorom za tovar: Citroen Berlingo, Peugeot Partner, Renault Kangoo, Mercedes-Benz Citan, Dacia Dokker, Ford Transit Connect, Fiat Doblo, VW Caddy i slično.

Prednosti ovakvog viljuškara su: mala sopstvena težina, u vozilu je fiksiran, kućište zauzima samo 35 cm prostora, upotrebljiv i u magacinu, možete ga pomerati između svih primerenih vozila koje posedujete, a teret možete istovariti i iz prikolice. Kada vam je potrebno potpuno prazno vozilo, Innolift ostavite u magacinu, jer nije fiksiran za vozilo. Celokupna najniža visina šasije je 108 cm. Celokupna najviša visina šasije je 170 cm. Težina viljuškara: 175 kg. Točkovi: poliuretan.

Tehnička speifikacija IS250/800

INNOLIFT viljuškari ponuda

U ponudi je 6 dimenzija INNOLIFT viljuškara, i mogućnost poručivanja INNOLIFT viljuškara prilagođenog Vašim potrebama.

ZA SVAKO DOSTAVNO VOZILO

U ponudi su četiri različite dimenzije: za lična dostavna vozila, za niže kombije, za više kombije, za kamione. Utovarna visina podizanja je od 70 do 115 centimetara.

KVALITETNO

Innolift je kompletno patentiran i proizveden u Finskoj, proizvođač Frendix OY, patent br. EP 0 553 086 B1. Innolift je, nakon proizvodnje, pregledan i testiran.

MOBILNO

Innolift nije fiksiran za vozilo, već ga možete koristiti na svim vašim vozilima. Ukoliko imate prikolicu, možete i tovar i viljuškar podizati na nju. Kada vam je potrebno potpuno prazno vozilo, Innolift možete ostaviti u magacinu. Sa Innolift-om ste potpuno fleksibilni.

BRZO

Innolift viljuškar podiže i sebe i tovar na vozilo za samo 20 sekundi. Napunite bateriju za samo 20 minuta brzim punjačem, ili u vozilu auto-punjačem (12V).

RACIONALNO

Uz kupovinu jednog dodatnog uređaja, jedna osoba završi isporuku nezavisno od utovara ili istovara. Suprotno utovarnoj rampi, Innolift možete koristiti na svim vašim vozilima i na prikolici. Innolift znači jeftiniju, bržu i nezavisnu dostavu.

KORISNO

Innolift se sam podiže na vozilo. U vozilu zauzima samo 35 cm prostora, jer ostaje bezbedno pričvršćen pod teretom. Izgubićete samo od 175 kg do 195 kg nosivosti vozila. Akumulator možete puniti i u vozilu (12V).